Ana içeriğe atla

1

ASBÜ Kent, Çevre ve Yerel Yönetim Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (ASBÜKENT) tarafından 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü 13.30’da Güvercinlik Salonu’nda düzenlenen 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş Depremi: Afet ve İnsani Yardımda Saha Deneyimleri Paneli gerçekleştirildi.

ASBÜ Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve ASBÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Kireçci’nin açılış konuşmalarıyla başlayan panel açılış konuşmaları sonrasında iki oturum olarak düzenlendi.

 

ASBÜKENT Merkez Müdürü Prof. Dr. Aslı Akay’ın sunuşu ve oturum başkanlığıyla yürütülen ilk oturumda Afet ve İnsani Yardım Yönetimi Anabilim Dalı öğrencilerinden Muhammet Maruf Yaman, Onur Dodanlı ve Muhammed Dilmen konuşmacı olarak yer aldı.

Prof. Dr. Aslı Akay moderatörlüğünde yürütülen ikinci oturumda Afet ve İnsani Yardım Yönetimi Anabilim Dalı öğrencilerinden Mehlika Tellioğlu, Ferit Yardak ve Sümeyye Arzu Balcı konuşmalarını sundu. Afet ve İnsani Yardım Alanında Kamu Kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşları’nda görev yapan ve 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş Depremi’nde sahada görev yapan konuşmacılar, süreci afet sonrası sahada yapılan çalışmalar, afet yönetimi ve insani yardım faaliyetleri açısından değerlendirdi.

Panel sonrası katılımcılara teşekkür belgesi takdim edilerek program sonra erdi.

Programa ait videolara erişmek için tıklayınız.

 

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.