Ana içeriğe atla

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz dönemi için lisansüstü öğrenci alımları 19 Haziran 2023 pazartesi günü saat 10:00 itibariyle başlayacaktır. ASBÜKENT Merkez Müdürü Prof. Dr. Aslı AKAY’ın Anabilim Dalı Başkanlığını yaptığı Afet Politikaları ve Yönetimi Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans Programı, Afet Politikaları ve Yönetimi İngilizce Tezli Yüksek Lisans Programı ve Kültür Politikaları ve Yönetimi Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans Programları’na başvurularınızı bekliyoruz.   07 Temmuz 2023 Cuma günü Saat 23:59’a kadar başvurular online sistem üzerinden devam etmektedir. Detaylı bilgi ve enstitünün duyurusu için TIKLAYINIZ. Başvurularla ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki enstitünün duyurusu ziyaret edebilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz.

Başvuru Şartları, Kontenjanları ve Online Başvuru için TIKLAYINIZ.

Başvuru Süreci Takvimi için TIKLAYINIZ.

Başvuruda Gerekli Belgeler için TIKLAYINIZ.