Skip to main content

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından organize edilen, Üniversitemizin de paydaşı olduğu "Başkent Kültür Yolu" Festivali kapsamında 8 Haziran Çarşamba günü Üniversitemiz Sümerbank Binası 106 Nolu Salon’da “Erken Cumhuriyet Döneminde Ankara” Paneli düzenlendi. 

ASBÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Onur Ender Aslan moderatörlüğünde düzenlenen “Erken Cumhuriyet Döneminde Ankara” Panelinde, ASBÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Aslı Akay, Dr. Öğr. Üyesi Seval Yaman ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşenur Kılıç da konuşmacı olarak yer aldı.

“Erken Cumhuriyet Döneminde Ankara” Panelinde; Prof. Dr. Onur Ender Aslan “Erken Cumhuriyet Döneminde Kamu Yönetimi ve Ulus”, Prof. Dr. Aslı Akay “Erken Cumhuriyet Döneminde Kent ve Ulus”, Dr. Öğr. Üyesi Seval Yaman “Erken Cumhuriyet Döneminde Ulus Meydanı ve Siyasal Gelişmeler”, Dr. Öğr. Üyesi Ayşenur Kılıç da “Erken Cumhuriyet Dönemi Kamu Binalarının Medyadaki Temsili” temalı konuşmalarını yaptılar.

Panelde farklı yönleriyle Erken Cumhuriyet Döneminde başkent Ankara’nın kent kimliğini oluşturan mekânlar değerlendirildi.

162

We use cookies to ensure you get the most of our services

We use cookies to ensure you get the most of our services